Najhrana za najzdravje

 

Knjiga Najhrana za najzdravjeDr. Steven G. Pratt, Kathy Matthews
NAJHRANA ZA NAJZDRAVJE


Štirinajst vrst hrane, ki bodo spremenile vaše življenje

 

Knjiga predstavlja štirinajst splošno znanih, koristnih živil, ki so najboljša za naše zdravje in lahko celo podaljšujejo naše življenje. Ta hrana dokazano deluje kot preventiva in v nekaterih primerih celo zavira nadloge staranja, vključno z najhujšimi boleznimi današnjega časa. Knjiga temelji na izsledkih kliničnih raziskav vodilnih zdravnikov in raziskovalcev na svetu in kar kliče po tem (in tako je tudi strokovno mnenje), da koncept Najhrane za najzdravje sprejmejo tudi vse zdravstvene ustanove in splošna javnost. Vsebuje tudi edinstvene recepte in jedilnike.

 

Format: 19,5 × 23,5 cm, 380 strani, večbarvni tisk, trda vezava

 

Cena: 20.86 EUR (4998,89 SIT).

 

VZOREC KNJIGE (V PDF ZAPISU)
NAROČILO KNJIGE >>>

 

© ® ™ 2005, DEBORA, Ljubljana. ''Najhrana'', ''najzdravje'' in ''najhrana za najzdravje'' so zaščitene znamke Debore, Ljubljana.
©2004, 2005 DEBORA, LJUBLJANA
DEBORA, založništvo in promocija kulture, d.o.o., Lipahova ulica 23, 1000 Ljubljana.
Elektronska pošta: info@debora.si, tel.: 01/242 99 00, 01, 04, 05, faks: 01/242 99 06.

Spletna stran www.najhrana.si in vse, kar je na njej in v knjigi NAJHRANA ZA NAJZDRAVJE, je zaščiteno po Zakonu o avtorski pravici. Kakršnakoli objava in razpolaganje na kakršenkoli način z deli besedila ali s celotnim besedilom je dovoljeno edinole na podlagi pisnega dovoljenja nosilca avtorske pravice Debore, d.o.o., Ljubljana.