Kako pripraviti super zajtrk?

 

Ste že bili kdaj v dilemi, kaj si pripraviti za zajtrk? Ali ste že razmišljali, da bi si namesto ''standardnega'' zajtrka pripravili kaj nevsakdanjega, pa niste imeli ideje, kaj bi to bilo? Če boste vzeli v roke knjigo Najhrana za najzdravje, teh vprašanj več ne bo, ker nam je avtor knjige zaupal recept za njegov super zajtrk in prepričani smo, da bo všeč tudi vam.

 

Dan je najbolje začeti s skodelico vroče ovsene kaše z rozinami, s suhimi brusnicami ali z borovnicami, potresenimi z dvema žlicama mletih lanenih semen in praženih pšeničnih kalčkov. To je moj najpogostejši zajtrk pozimi. Poleti jem jogurt z lanenimi semeni, s pšeničnimi kalčki in svežimi jagodami. Pa dober tek!

 

 

© ® ™ 2005, DEBORA, Ljubljana. ''Najhrana'', ''najzdravje'' in ''najhrana za najzdravje'' so zaščitene znamke Debore, Ljubljana.
©2004, 2005 DEBORA, LJUBLJANA
DEBORA, založništvo in promocija kulture, d.o.o., Lipahova ulica 23, 1000 Ljubljana.
Elektronska pošta: info@debora.si, tel.: 01/242 99 00, 01, 04, 05, faks: 01/242 99 06.

Spletna stran www.najhrana.si in vse, kar je na njej in v knjigi NAJHRANA ZA NAJZDRAVJE, je zaščiteno po Zakonu o avtorski pravici. Kakršnakoli objava in razpolaganje na kakršenkoli način z deli besedila ali s celotnim besedilom je dovoljeno edinole na podlagi pisnega dovoljenja nosilca avtorske pravice Debore, d.o.o., Ljubljana.